Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gonnosuke Team cutlerteam
Podstawowa Tactiek parcela
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 38.6
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Daar is Dziewanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesen is nu in balbezit. Riesen passt de bal in één keer door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kapino probeert naar een medespeler te passen. Górny is nu in balbezit. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Čkuljević de bal. Čkuljević speelt de bal door. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz schiet op doel. Biel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ben Dayan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cârstea kopt de bal weg. Fellaini rent richting de bal. Dede rent richting de bal. Dede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:2

21e minuut.
Daar is Menger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dede probeert naar een medespeler te passen. Kapino rent richting de bal. Kapino geeft een hoge lob. Cârstea springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Górny controleert de bal met de borst. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert de bal aan de voet te houden. Zvankus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:3

43e minuut.
Górny onderschept slim de pass. Górny geeft de bal voor. Mossel heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 62%, cutlerteam 38%.
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:3

50e minuut.
Čkuljević geeft een lange en hoge pass. Ben Dayan kopt de bal weg. Dede rent richting de bal. Górny onderschept slim de pass. Fertalić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riesen. Riesen krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Čkuljević geeft de bal voor. Rowland heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zvankus met een harde bal richting middenveld. Riesen kopt de bal weg. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Dede de bal. Dede schiet op doel. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:4

83e minuut.
Pancu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fertalić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mossel de bal. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 50%, cutlerteam 50%.
Gonnosuke Team - cutlerteam 0:4