Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec FC Basiusmani
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek yolo
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Prusik speelt de bal door. Vladislavov rent richting de bal. Vladislavov passt de bal in één keer door. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Modracki rent richting de bal. Modracki passt de bal in één keer door. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 1:0

16e minuut.
Jelec geeft een hoge lob. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaliotnyj heeft problemen om de bal te vangen. Ałtyn is nu in balbezit. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kudzel geeft een hoge lob. Coquet rent richting de bal. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ałtyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 2:0

27e minuut.
Pušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pušić geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kudzel geeft een hoge lob. Modracki kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 3:0

37e minuut.
Gyimesi is nu in balbezit. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec geeft een hoge lob. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
de Jonge is nu in balbezit. Modracki onderschept slim de pass. Daar is Zygert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygert geeft de bal voor. Małysa springt en kopt de bal. Łęcki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 40%, FC Basiusmani 60%.
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 3:0

48e minuut.
Jelec geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 4:0

51e minuut.
Vladislavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet geeft de bal voor. Leivestad rent richting de bal. Leivestad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zaliotnyj onderschept slim de pass. Pušić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zaliotnyj de bal onder controle te krijgen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Węgrzynowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Coquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pušić rent richting de bal. Coquet verovert de bal door een tackle van achteren. Coquet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Meyer speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Modracki rent richting de bal. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Prusik passt de bal in één keer door. Zygert is nu in balbezit. Zygert probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Jelec kan de bal niet met de borst controleren. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prusik. Prusik krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyimesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen. Piszczyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zygert passt de bal in één keer door. Kudzel rent richting de bal. Kudzel passt de bal in één keer door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamyan komt het veld opgelopen. Kudzel met een snelle inworp. de Jonge rent richting de bal. Zygert onderschept slim de pass. Zygert geeft een hoge lob. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki passt de bal met de wreef. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 5:0

78e minuut.
Meyer geeft een lange en hoge pass. Modracki kopt de bal weg. Piszczyk speelt de bal door. Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Tsioutsiouliklis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
de Jonge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanganga komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Pušić met een sublieme pass. Ałtyn onderschept slim de pass. Klungelig pakt Małysa de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 40%, FC Basiusmani 60%.
Ajax Sosnowiec - FC Basiusmani 6:0