Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Azul Mielec Za Stal Za RKS
V liga Tactiek nowe ja!
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Za Stal Za RKS 1:0

22e minuut.
Mrożek heeft problemen om de bal te vangen. Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Graafland geeft een lange en hoge pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiñeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Za Stal Za RKS 1:1

34e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Taiocchi geeft een hoge lob. Mrożek kopt de bal weg. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 61%, Za Stal Za RKS 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Azul Mielec - Za Stal Za RKS 1:1

55e minuut.
Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland passt de bal zonder na te denken. Surman rent richting de bal. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buonavolontà onderschept slim de pass. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Graafland speelt de bal door. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki bokst de bal weg.

72e minuut.
Bujor speelt de bal door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Za Stal Za RKS 1:2

74e minuut.
Buonavolontà geeft een hoge lob. Castiñeiras geeft een hoge lob. Hirschberg kopt de bal weg. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ardelean geeft een hoge lob. Nahari is nu in balbezit. Kossak begaat een overtreding. Kossak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Buonavolontà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiocchi begaat een overtreding. Hirschberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Thắng wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Marsol geeft een hoge lob. Inworp. Graafland met de inworp. Klungelig pakt Surman de bal. Surman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 58%, Za Stal Za RKS 42%.
Club Deportivo Azul Mielec - Za Stal Za RKS 1:2