Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Maruderzy
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek 442a
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Małysa heeft problemen om de bal te vangen. Santeramo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małysa raakt geblesseerd tijdens het duel. Prusik met een snel genomen vrije trap. Boros kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 1:0

7e minuut.
Prusik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gogoncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki verovert de bal door een tackle van achteren. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 2:0

14e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. Agosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 3:0

45e minuut.
Daar is Albuquerque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudzel onderschept slim de pass. Kudzel speelt de bal door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 42%, Maruderzy 58%.
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 3:0

54e minuut.
Kudzel speelt de bal door. Zygert is nu in balbezit. Zygert speelt de bal door. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 4:0

62e minuut.
Kudzel geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Santeramo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małysa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilarczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 5:0

63e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een hoge lob. Inworp. Zygert met de inworp. Kudzel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Santeramo is nu in balbezit. Paal!

64e minuut.
Zygert met de inworp. Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 6:0

66e minuut.
Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Modracki passt de bal met de wreef. Zygert rent richting de bal. Zygert met een sublieme pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szeles kopt de bal weg. Klungelig pakt Osorio de bal. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel met een sublieme pass. Zygert geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Prusik probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki passt de bal zonder na te denken. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Santeramo is nu in balbezit. Santeramo geeft een lange en hoge pass. Pušić kopt de bal weg. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kudzel onderschept slim de pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 29%, Maruderzy 71%.
Ajax Sosnowiec - Maruderzy 6:0