Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani Ekipa Mocnego Dripa
yolo Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
de Jonge is nu in balbezit. de Jonge passt de bal zonder na te denken. Piszczyk speelt de bal door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

5e minuut.
Vladislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladislavov geeft een hoge lob. Rojo probeert de bal met de borst te controleren. Leivestad is nu in balbezit. Leivestad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Śmigło passt de bal in één keer door. de Jonge rent richting de bal. de Jonge speelt de bal door. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopo García met een harde bal richting middenveld. Inworp. de Jonge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piszczyk geeft de bal voor. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Jonge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maceda probeert naar een medespeler te passen. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk speelt de bal door. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad schiet op doel. Paal! Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

34e minuut.
Sršeň passt de bal zonder na te denken. Ponticelli met een sublieme pass. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki onderschept slim de pass. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi passt de bal in één keer door. Leivestad rent richting de bal. Leivestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paulin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmigło geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sršeň de bal. Sršeň haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Maceda speelt de bal door. de Jonge rent richting de bal. de Jonge passt de bal zonder na te denken. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 47%, Ekipa Mocnego Dripa 53%.
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

48e minuut.
Zaliotnyj geeft een hoge lob. Gyimesi is nu in balbezit. Brian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyimesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Leivestad neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leivestad rent richting de bal. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

67e minuut.
Gyimesi probeert de bal aan de voet te houden. Coquet rent richting de bal. Coquet met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
de Jonge kopt de bal weg. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis met een sublieme pass. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Adamyan komt het veld opgelopen. Lopo García met een harde bal richting middenveld. Adamyan kopt de bal weg. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Adamyan onderschept slim de pass. Adamyan speelt de bal door. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

86e minuut.
Alečković onderschept slim de pass. Śmigło geeft een hoge lob. Zaliotnyj geeft een lange en hoge pass. Gyimesi kan de bal niet met de borst controleren. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 26%, Ekipa Mocnego Dripa 74%.
FC Basiusmani - Ekipa Mocnego Dripa 4:0