Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.179 [del]
  • Stadion: Azul Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11067
Club Deportivo Azul Mielec Leśnik Kliniska
V liga Tactiek atak
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gold met een snelle inworp. Perl bereikt de bal nog maar net als eerste. Perl geeft de bal voor. Krauledat krijgt zijn hoofd ertegen. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 0:2

9e minuut.
Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Marsol verovert de bal door een tackle van achteren. Marsol met een sublieme pass. Tyszkiewicz speelt de bal door. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Semadeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadeni geeft een hoge lob. Moskal kopt de bal weg. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Moskal onderschept slim de pass. Moskal met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. Magiun bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 1:2

25e minuut.
Minh Thắng schiet op doel. Na een snelle pass probeert Semadeni de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ilonkowski neemt de hoekschop. Hirschberg springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Çokay rent richting de bal. Castiñeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castiñeiras moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castiñeiras kan niet meer verder spelen. Glon komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Perl verovert de bal door een tackle van achteren. Perl speelt de bal door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 1:3

32e minuut.
Kossak geeft een hoge lob. Semadeni kopt de bal weg. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat schiet op doel. Siarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 1:4

35e minuut.
Marsol met een sublieme pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal passt de bal in één keer door. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 2:4

39e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moskal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 63%, Leśnik Kliniska 37%.
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 2:4

47e minuut.
Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat begaat een overtreding. Ilonkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kossak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Gold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krauledat rent richting de bal. Krauledat passt de bal in één keer door. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 2:5

51e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Magiun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 3:5

59e minuut.
Semadeni probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski speelt de bal door. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Magiun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 4:5

67e minuut.
Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg passt de bal in één keer door. Velasco Damas onderschept slim de pass. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 5:5

69e minuut.
Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 6:5

72e minuut.
Semadeni verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg controleert de bal met de borst. Hirschberg passt de bal in één keer door. Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krauledat speelt de bal door. Gold speelt de bal door. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 6:6

81e minuut.
Ilonkowski speelt de bal door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ilonkowski speelt de bal door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. Magiun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 46%, Leśnik Kliniska 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Azul Mielec - Leśnik Kliniska 6:6