Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Ekipa Mocnego Dripa
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 36.9
very good Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen weak


9e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Lopo García probeert naar een medespeler te passen. Zygert kopt de bal weg. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa is nu in balbezit. Śmigło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małysa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małysa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pušić zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

21e minuut.
Kudzel met een snelle inworp. Zygert geeft een hoge lob. Daar is Alečković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

26e minuut.
Gruia rent richting de bal. Kudzel onderschept slim de pass. Kudzel speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

26e minuut.
Rojo geeft een lange en hoge pass. Paulin kopt de bal weg. Śmigło is nu in balbezit. Małysa onderschept slim de pass. Małysa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

29e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa probeert naar een medespeler te passen. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Modracki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić onderschept slim de pass. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopo García bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Prusik passt de bal zonder na te denken. Małysa met een sublieme pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prusik speelt de bal door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małysa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prusik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 32%, Ekipa Mocnego Dripa 68%.
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

46e minuut.
Inworp. Pušić met een snelle inworp. Prusik met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Paal! Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Prusik rent richting de bal. Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigło speelt de bal door. Ponticelli is nu in balbezit. Ponticelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Szeles verovert de bal door een tackle van achteren. Szeles probeert naar een medespeler te passen. Modracki speelt de bal door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Śmigło is nu in balbezit. Prusik onderschept slim de pass. Prusik passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Małysa springt en kopt de bal. Lopo García bokst de bal weg.

53e minuut.
Pušić met een sublieme pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft de bal voor. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lopo García bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Modracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruia rent richting de bal. Gruia geeft een hoge lob. Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lopo García niet meer kan verder spelen. Solomovici komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Modracki rent richting de bal. Modracki passt de bal zonder na te denken. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 5:0

74e minuut.
Prusik speelt de bal door. Modracki rent richting de bal. Modracki passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Solomovici bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Szeles is nu in balbezit. Szeles geeft een hoge lob. Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel. Solomovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Lauri de bal. Modracki rent richting de bal. Modracki passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lauri de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prusik is nu in balbezit. Prusik geeft een hoge lob. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 6:0

88e minuut.
Brian is nu in balbezit. Modracki onderschept slim de pass. Modracki probeert naar een medespeler te passen. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel. Solomovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ponticelli geeft een hoge lob. Jelec geeft een hoge lob. Małysa kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 38%, Ekipa Mocnego Dripa 62%.
Ajax Sosnowiec - Ekipa Mocnego Dripa 6:0