Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Ajax Sosnowiec
Normal Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Prusik passt de bal zonder na te denken. Kudzel met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Brian probeert de bal aan de voet te houden. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jelec is nu in balbezit. Jelec geeft de bal voor. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rojo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Alečković kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pušić neemt de hoekschop. Małysa springt en kopt de bal. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:1

11e minuut.
Kudzel met een sublieme pass. Pušić rent richting de bal. Pušić geeft de bal voor. Małysa springt en kopt de bal. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:2

16e minuut.
Paulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulin probeert naar een medespeler te passen. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sršeň verovert de bal door een tackle van achteren. Sršeň haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa passt de bal met de wreef. Brian rent richting de bal. Modracki onderschept slim de pass. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg. Rojo kopt de bal weg. Brian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel verovert de bal door een tackle van achteren. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jelec probeert naar een medespeler te passen. Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Kudzel passt de bal zonder na te denken. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rojo geeft de bal voor. Inworp. Zygert met een snelle inworp. Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Małysa springt en kopt de bal. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lopo García probeert naar een medespeler te passen. Zygert kopt de bal weg. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Zygert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brian krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kudzel rent richting de bal. Kudzel passt de bal met de wreef. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sršeň is nu in balbezit. Prusik onderschept slim de pass. Prusik met een sublieme pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 72%, Ajax Sosnowiec 28%.
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:2

47e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Prusik speelt de bal door. Modracki rent richting de bal. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa onderschept slim de pass. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zygert kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudzel de bal. Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lopo García probeert naar een medespeler te passen. Kudzel kopt de bal weg. Zygert probeert naar een medespeler te passen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Paulin kopt de bal weg. Kudzel speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:3

65e minuut.
Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Zygert speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:4

68e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło rent richting de bal. Prusik onderschept slim de pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:5

73e minuut.
Prusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:6

80e minuut.
Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Alečković heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Brian is nu in balbezit. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Małysa de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik verovert de bal door een tackle van achteren. Prusik probeert naar een medespeler te passen. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Meyer geeft een hoge lob. Pušić rent richting de bal. Pušić met een sublieme pass. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 73%, Ajax Sosnowiec 27%.
Ekipa Mocnego Dripa - Ajax Sosnowiec 0:6