Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Azul Mielec FC Basiusmani
V liga Tactiek yolo
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski geeft de bal voor. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Zaliotnyj probeert de bal aan de voet te houden. Łęcki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Vladislavov met de inworp. Milczarek geeft de bal voor. Hirschberg kopt de bal weg. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal geeft de bal voor. Hirschberg probeert de bal met de borst te controleren. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 1:0

20e minuut.
Waryński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hirschberg onderschept slim de pass. Coquet is nu in balbezit. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Minh Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski geeft de bal voor. Łęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 2:0

29e minuut.
Hirschberg geeft de bal voor. de Jonge heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 3:0

33e minuut.
Moskal heeft problemen om de bal te vangen. Moskal geeft een lange en hoge pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 4:0

35e minuut.
Leivestad speelt de bal door. Daar is Gyimesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsol is nu in balbezit. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 4:1

35e minuut.
Minh Thắng speelt de bal door. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg passt de bal met de wreef. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal in één keer door. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 5:1

39e minuut.
Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ilonkowski passt de bal met de wreef. Moskal met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Minh Thắng rent richting de bal. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Łęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 36%, FC Basiusmani 64%.
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 5:1

46e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Hirschberg is nu in balbezit. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 6:1

49e minuut.
Moskal heeft problemen om de bal te vangen. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... Łęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Milczarek met een sublieme pass. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 7:1

57e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Ilonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ilonkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maceda probeert naar een medespeler te passen. Vladislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moskal krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski geeft een lange en hoge pass. Ałtyn heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Łęcki bokst de bal weg.

73e minuut.
Maceda probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi is nu in balbezit. Milczarek onderschept slim de pass. Milczarek speelt de bal door. Ilonkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamyan komt het veld opgelopen. Moskal met een snelle inworp. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng springt en kopt de bal. Łęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tyszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Darski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk geeft een hoge lob. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 45%, FC Basiusmani 55%.
Club Deportivo Azul Mielec - FC Basiusmani 7:2