Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.179 [del]
  • Stadion: Azul Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10273
Club Deportivo Azul Mielec Ajax Sosnowiec
V liga Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Zygert is nu in balbezit. Zygert passt de bal met de wreef. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kossak met een snelle inworp. Moskal rent richting de bal. Moskal geeft een lange en hoge pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 1:0

23e minuut.
Mrożek passt de bal met de wreef. Jelec is nu in balbezit. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 1:1

28e minuut.
Kazanecki geeft de bal voor. Inworp. Prusik met een snelle inworp. Pušić geeft een hoge lob. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Kazanecki bokst de bal weg. Daar is Kossak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 1:2

31e minuut.
Ilonkowski passt de bal met de wreef. Moskal met een sublieme pass. Szeles probeert de bal aan de voet te houden. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 2:2

40e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Meyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirschberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Minh Thắng neemt zijn aanloop. Węgrzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 3:2

43e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Troch is nu in balbezit. Pilarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 56%, Ajax Sosnowiec 44%.
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 3:2

46e minuut.
Klungelig pakt Minh Thắng de bal. Minh Thắng passt de bal met de wreef. Daar is Tyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Hirschberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kudzel neemt vlug de vrije trap. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Małysa draait met de bal, schiet en ... Kazanecki met een sublieme pass. Ilonkowski kopt de bal weg. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 4:2

63e minuut.
Węgrzynowski speelt de bal door. Prusik speelt de bal door. Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 5:2

64e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 6:2

67e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski passt de bal in één keer door. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 7:2

71e minuut.
Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een lange en hoge pass. Troch kan de bal niet met de borst controleren. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 7:3

71e minuut.
Ochocki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Jelec is nu in balbezit. Minh Thắng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Thắng krijgt een gele kaart. Jelec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szupryciński komt het veld opgelopen. Bidziński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel passt de bal zonder na te denken. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 54%, Ajax Sosnowiec 46%.
Club Deportivo Azul Mielec - Ajax Sosnowiec 7:3