Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Club Deportivo Azul Mielec
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek V liga
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.8 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski geeft de bal voor. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

5e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Meyer rent richting de bal. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić geeft de bal voor. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 1:1

20e minuut.
Modracki kopt de bal weg. Klungelig pakt Castiñeiras de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 2:1

26e minuut.
Prusik onderschept slim de pass. Prusik probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal zonder na te denken. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pilarczyk onderschept slim de pass. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Meyer met een sublieme pass. Ilonkowski speelt de bal door. Tyszkiewicz speelt de bal door. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 2:2

39e minuut.
Marsol onderschept slim de pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Kossak probeert de bal met de borst te controleren. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

41e minuut.
Pušić met een snelle inworp. Tyszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Mrożek de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Meyer speelt de bal door. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić passt de bal met de wreef. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel passt de bal met de wreef. Małysa rent richting de bal. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 41%, Club Deportivo Azul Mielec 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 2:2

49e minuut.
Kudzel kan de bal niet met de borst controleren. Kudzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marsol de bal. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Moskal speelt de bal door. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Szeles is nu in balbezit. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Pušić probeert naar een medespeler te passen. Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Zygert passt de bal zonder na te denken. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szeles rent richting de bal. Szeles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moskal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Szeles onderschept slim de pass. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg schiet op doel. Węgrzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Prusik onderschept slim de pass. Prusik passt de bal met de wreef. Pušić is nu in balbezit. Pušić passt de bal in één keer door. Prusik geeft de bal voor. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Węgrzynowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Moskal de bal. Moskal passt de bal met de wreef. Szeles met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Moskal speelt de bal door. Hirschberg kan de bal niet met de borst controleren. Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg schiet op doel. Węgrzynowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk begaat een overtreding. Pilarczyk krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Minh Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kudzel onderschept slim de pass. Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 52%, Club Deportivo Azul Mielec 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajax Sosnowiec - Club Deportivo Azul Mielec 2:2