Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maruderzy Za Stal Za RKS
442a Tactiek nowe ja!
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten excellent
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Boros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graafland met de inworp. Surman is nu in balbezit. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman onderschept slim de pass. Surman passt de bal in één keer door. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Buonavolontà met een snelle inworp. Surman rent richting de bal. Rubio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Buonavolontà passt de bal in één keer door. Taiocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal met de wreef. Santeramo rent richting de bal. Nahari onderschept slim de pass. Nahari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Albuquerque passt de bal zonder na te denken. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas geeft de bal voor. Giunti is nu in balbezit. Giunti schiet op doel. Cantos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Santeramo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szymanowski komt het veld opgelopen. Galatoulas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cantos trapt de bal weg. Surman kopt de bal weg. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Graafland passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymanowski rent richting de bal. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boros geeft de bal voor. Inworp. Graafland met de inworp. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà geeft een hoge lob. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto bokst de bal weg.

43e minuut.
Graafland is nu in balbezit. Graafland passt de bal in één keer door. Buonavolontà speelt de bal door. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 70%, Za Stal Za RKS 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:0

47e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nahari de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bujor passt de bal zonder na te denken. Graafland is nu in balbezit. Graafland passt de bal met de wreef. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Graafland is nu in balbezit. Graafland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szymanowski de bal. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:1

60e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:2

65e minuut.
Pyż geeft een hoge lob. Nahari kopt de bal weg. Szymanowski rent richting de bal. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman draait met de bal, schiet en ... Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ardelean geeft een lange en hoge pass. Nahari is nu in balbezit. Nahari heeft problemen om de bal te vangen. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:3

75e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gogoncea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graafland neemt de hoekschop. Nahari krijgt zijn hoofd ertegen. Agosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:4

80e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman onderschept slim de pass. Surman passt de bal met de wreef. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nahari schiet op doel. Agosto met een sublieme pass. Buonavolontà kopt de bal weg. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:5

83e minuut.
Galatoulas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Graafland de bal. Graafland passt de bal zonder na te denken. Surman is nu in balbezit. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bujor rent richting de bal. Bujor passt de bal zonder na te denken. Buonavolontà met een sublieme pass. Surman is nu in balbezit. Surman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:6

89e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman geeft de bal voor. Rubio rent richting de bal. Nahari onderschept slim de pass. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Szymanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman rent richting de bal. Nahari is nu in balbezit. Szymanowski geeft een hoge lob. Nahari probeert de bal aan de voet te houden. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 70%, Za Stal Za RKS 30%.
Maruderzy - Za Stal Za RKS 0:6