Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.179 [del]
  • Stadion: Azul Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12816
Club Deportivo Azul Mielec Ekipa Mocnego Dripa
V liga Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 37.3
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Milczarek geeft een hoge lob. Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal met een sublieme pass. Hirschberg speelt de bal door. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Milczarek is nu in balbezit. Milczarek passt de bal in één keer door. Moskal met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moskal kopt de bal weg. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski passt de bal in één keer door. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

9e minuut.
Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg is nu in balbezit. Moskal passt de bal met de wreef. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brian onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

11e minuut.
Moskal met de inworp. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Tyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Moskal met een sublieme pass. Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moskal met een snelle inworp. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ilonkowski met een sublieme pass. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Milczarek onderschept slim de pass. Milczarek met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Lopo García bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

27e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng passt de bal in één keer door. Moskal rent richting de bal. Moskal schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

30e minuut.
Tyszkiewicz met een snelle inworp. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moskal met een snelle inworp. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski geeft een lange en hoge pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 5:0

35e minuut.
Moskal passt de bal zonder na te denken. Hirschberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruia. Gruia krijgt een gele kaart. Hirschberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilonkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Minh Thắng de bal. Minh Thắng schiet op doel. Rojo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mrożek onderschept slim de pass. Mrożek passt de bal in één keer door. Tyszkiewicz speelt de bal door. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Minh Thắng passt de bal zonder na te denken. Lauri is nu in balbezit. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 6:0

42e minuut.
Moskal rent richting de bal. Paulin onderschept slim de pass. Paulin geeft de bal voor. Ponticelli rent richting de bal. Ponticelli haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ilonkowski met een sublieme pass. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Milczarek speelt de bal door. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 22%, Ekipa Mocnego Dripa 78%.
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 6:0

48e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal met de wreef. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 7:0

50e minuut.
Moskal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmigło rent richting de bal. Ilonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 8:0

51e minuut.
Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng onderschept slim de pass. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sršeň heeft problemen om de bal te vangen. Ilonkowski speelt de bal door. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 9:0

58e minuut.
Lopo García trapt de bal weg. Moskal kopt de bal weg. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lopo García trapt de bal weg van het doel. Moskal kopt de bal weg. Ilonkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Brian de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marsol rent richting de bal. Marsol geeft een lange en hoge pass. Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Lauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tyszkiewicz met een sublieme pass. Lauri is nu in balbezit. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brian verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Hirschberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 10:0

75e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal in één keer door. Rojo rent richting de bal. Minh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal passt de bal zonder na te denken. Hirschberg speelt de bal door. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Mrożek met de inworp. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 11:0

84e minuut.
Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng geeft een lange en hoge pass. Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 24%, Ekipa Mocnego Dripa 76%.
Club Deportivo Azul Mielec - Ekipa Mocnego Dripa 12:0