Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS Ajax Sosnowiec
nowe ja! Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten excellent
formidable Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... Cantos speelt de bal door. Buonavolontà kopt de bal weg. Surman rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 0:1

14e minuut.
Kudzel onderschept slim de pass. Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Surman kopt de bal weg. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland probeert naar een medespeler te passen. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kudzel geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Małysa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Surman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prusik. Prusik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Graafland kopt de bal weg. Surman rent richting de bal. Surman speelt de bal door. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 41%, Ajax Sosnowiec 59%.
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 0:1

53e minuut.
Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman schiet op doel. Węgrzynowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 1:1

54e minuut.
Zygert geeft een lange en hoge pass. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Pyż geeft een hoge lob. Surman is nu in balbezit. Surman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Surman is nu in balbezit. Graafland rent richting de bal. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Szeles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szeles. Szeles krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Surman heeft problemen om de bal te vangen. Prusik begaat een overtreding. Prusik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor speelt de bal door. Graafland rent richting de bal. Graafland haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meyer is nu in balbezit. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 2:1

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Węgrzynowski niet meer kan verder spelen. Mleczarz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Graafland passt de bal zonder na te denken. Bujor is nu in balbezit. Bujor met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Graafland rent richting de bal. Graafland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 3:1

84e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman passt de bal met de wreef. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà draait met de bal, schiet en ... Mleczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 4:1

90e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Graafland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buonavolontà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonavolontà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 43%, Ajax Sosnowiec 57%.
Za Stal Za RKS - Ajax Sosnowiec 4:1