Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Za Stal Za RKS
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek nowe ja!
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 61.9
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mleczarz rent richting de bal. Mleczarz geeft een lange en hoge pass. Alarcón is nu in balbezit. Modracki onderschept slim de pass. Modracki passt de bal in één keer door. Cantos bokst de bal weg. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. Małysa springt en kopt de bal. Cantos bokst de bal weg. Taiocchi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:0

6e minuut.
Cantos probeert naar een medespeler te passen. Surman speelt de bal door. Klungelig pakt Nahari de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Gajos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:1

9e minuut.
Graafland geeft de bal voor. Jelec kopt de bal weg. Bujor met een sublieme pass. Surman is nu in balbezit. Surman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Nahari de bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari verovert de bal door een tackle van achteren. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman passt de bal in één keer door. Nahari heeft problemen om de bal te vangen. Nahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:2

33e minuut.
Buonavolontà speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman is nu in balbezit. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Graafland met de inworp. Surman controleert de bal met de borst. Surman passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Gajos bokst de bal weg. Daar is Mleczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman schiet op doel. Gajos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 58%, Za Stal Za RKS 42%.
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:2

51e minuut.
Surman onderschept slim de pass. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:3

56e minuut.
Buonavolontà heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Surman rent richting de bal. Surman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nahari de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buonavolontà met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:4

62e minuut.
Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec met een sublieme pass. Klungelig pakt Buonavolontà de bal. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa kopt de bal weg. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pušić geeft de bal voor. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buonavolontà speelt de bal door. Surman is nu in balbezit. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà geeft de bal voor. Nahari springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:5

73e minuut.
Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz passt de bal in één keer door. Zygert rent richting de bal. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cantos bokst de bal weg.

76e minuut.
Surman kopt de bal weg. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari passt de bal met de wreef. Graafland is nu in balbezit. Graafland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Surman passt de bal in één keer door. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà met een sublieme pass. Graafland is nu in balbezit. Graafland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:6

90e minuut.
Buonavolontà passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman met een sublieme pass. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 66%, Za Stal Za RKS 34%.
Ajax Sosnowiec - Za Stal Za RKS 1:6