Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska FC Basiusmani
atak Tactiek yolo
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 45.2
formidable Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Perl kopt de bal weg. Maceda heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 1:0

4e minuut.
Maceda is nu in balbezit. Gold onderschept slim de pass. Gold passt de bal met de wreef. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Łęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 2:0

5e minuut.
de Jonge passt de bal met de wreef. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda maakt een afschuwelijke overtreding. Maceda krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Perl verovert de bal door een tackle van achteren. Perl met een sublieme pass. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ałtyn de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tandori zal de hoekschop nemen. Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
de Jonge bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jonge speelt de bal door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel. Magiun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 2:1

23e minuut.
Kiciak speelt de bal door. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ałtyn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 3:1

31e minuut.
Klungelig pakt Coquet de bal. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak speelt de bal door. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canfeda met de inworp. Gold geeft een lange en hoge pass. Łęcki bokst de bal weg.

37e minuut.
Tandori met een sublieme pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak passt de bal met de wreef. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kiciak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ałtyn de bal. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 45%, FC Basiusmani 55%.
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 4:1

54e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman onderschept slim de pass. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Łęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 5:1

55e minuut.
Gold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perl rent richting de bal. Perl geeft een lange en hoge pass. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gold probeert naar een medespeler te passen. Çokay rent richting de bal. Çokay geeft de bal voor. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamyan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Waryński rent richting de bal. Waryński geeft een hoge lob. Inworp. Canfeda met een snelle inworp. Gold geeft een hoge lob. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak speelt de bal door. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk passt de bal in één keer door. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap. Magiun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Velasco Damas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 46%, FC Basiusmani 54%.
Leśnik Kliniska - FC Basiusmani 5:1