Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Galaxy Storm
Normal Tactiek ◊Tardigrada◊
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 55.3
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Sršeň met een sublieme pass. Pawlicki met een sublieme pass. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Loayza probeert naar een medespeler te passen. Narahashi heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên schiet op doel. Lauri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mouzourakis onderschept slim de pass. Mouzourakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Narahashi de bal. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Inworp. Cavanaugh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Testa probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lauri kopt de bal weg. Testa probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopo García trapt de bal weg. Narahashi speelt de bal door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gruia met een sublieme pass. Cavanaugh probeert naar een medespeler te passen. Rojo rent richting de bal. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cavanaugh probeert naar een medespeler te passen. Narahashi rent richting de bal. Narahashi met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Narahashi rent richting de bal. Narahashi passt de bal in één keer door. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:1

22e minuut.
Cavanaugh met een snelle inworp. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa passt de bal met de wreef. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cavanaugh met een sublieme pass. Testa rent richting de bal. Testa passt de bal met de wreef. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Loayza probeert naar een medespeler te passen. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi passt de bal in één keer door. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alečković is nu in balbezit. Alečković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farag met een snelle inworp. Hillman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Alečković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman verovert de bal door een tackle van achteren. Hillman met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:2

38e minuut.
Loayza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Śmigło de bal onder controle te krijgen. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:3

42e minuut.
Cavanaugh rent richting de bal. Cavanaugh heeft problemen om de bal te vangen. Cavanaugh met een sublieme pass. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 79%, Galaxy Storm 21%.
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:3

46e minuut.
Stermann probeert naar een medespeler te passen. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawlicki krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Farag raakt geblesseerd tijdens het duel. Farag met een snel genomen vrije trap. Brian is nu in balbezit. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:4

63e minuut.
Narahashi is nu in balbezit. Alečković begaat een overtreding. Narahashi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loayza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi draait met de bal, schiet en ... Daar is Alečković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillman is nu in balbezit. Hillman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bình Nguyên rent richting de bal. Testa is nu in balbezit. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:5

75e minuut.
Rojo geeft de bal voor. Farag geeft een hoge lob. Hillman kopt de bal weg. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel. Lopo García bokst de bal weg.

79e minuut.
Farag probeert naar een medespeler te passen. Testa rent richting de bal. Testa geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mouzourakis probeert de bal aan de voet te houden. Farag rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawlicki. Pawlicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 70%, Galaxy Storm 30%.
Ekipa Mocnego Dripa - Galaxy Storm 0:5