Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner Leszcze2011
Korner 1 Tactiek killer
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Gürses geeft een hoge lob. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Leszcze2011 1:0

15e minuut.
Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola geeft een lange en hoge pass. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău schiet op doel. Ponce bokst de bal weg. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trolesi met een snelle inworp. Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu passt de bal in één keer door. Polet rent richting de bal. Polet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ampola verovert de bal door een tackle van achteren. Ampola speelt de bal door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Leszcze2011 2:0

40e minuut.
Daar is Margaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaryan passt de bal met de wreef. Isaev rent richting de bal. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bulsis passt de bal zonder na te denken. Polet rent richting de bal. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 65%, Leszcze2011 35%.
FC Korner - Leszcze2011 2:0

46e minuut.
Patyczek komt het veld opgelopen. Joclécio komt het veld opgelopen. Dejonghe komt het veld opgelopen. Lozano Sánchez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iftodi geeft een lange en hoge pass. Ampola rent richting de bal. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez geeft de bal voor. Bulsis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ampola geeft een hoge lob. Mahony is nu in balbezit. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Leszcze2011 3:0

59e minuut.
Patyczek speelt de bal door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilotto krijgt een gele kaart. Fizedean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţiclău met een snel genomen vrije trap. Mahony controleert de bal met de borst. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Leszcze2011 4:0

65e minuut.
Ţiclău kopt de bal weg. Klungelig pakt Fizedean de bal. de la Guardia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Guardia krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bulsis rent richting de bal. Mahn is nu in balbezit. Mahn probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Czarnik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Mirek komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Joclécio passt de bal zonder na te denken. Bulsis heeft problemen om de bal te vangen. Bulsis passt de bal zonder na te denken. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe schiet op doel. Mirek bokst de bal weg.

85e minuut.
de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia speelt de bal door. Iftodi heeft problemen om de bal te vangen. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Leszcze2011 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 55%, Leszcze2011 45%.
FC Korner - Leszcze2011 5:0