Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek Zagłębie Pieszyce
moja Tactiek zaglębie
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Reed onderschept slim de pass. Reed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascenti met een snelle inworp. Grzywocz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grygoruk rent richting de bal. Duţă onderschept slim de pass. Wiankowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiankowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Penno met een sublieme pass. Grzywocz rent richting de bal. Stegienka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzywocz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Duţă rent richting de bal. Littomericzky begaat een overtreding. Duţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Duţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marsico is nu in balbezit. Stiffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico verovert de bal door een tackle van achteren. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stiffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiffler probeert naar een medespeler te passen. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Colace is nu in balbezit. Colace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baum met een sublieme pass. Colace is nu in balbezit. Colace passt de bal zonder na te denken. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... Ruiz-Capillas bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamindžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baum rent richting de bal. Baum geeft een hoge lob. Marsico maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 39%, Zagłębie Pieszyce 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Tenczynek - Zagłębie Pieszyce 0:0

46e minuut.
Daar is Sobieszczański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczański passt de bal zonder na te denken. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk passt de bal met de wreef. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Wiankowski passt de bal met de wreef. Grygoruk rent richting de bal. Duţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duţă krijgt een gele kaart. Grygoruk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grygoruk kan niet meer verder spelen. Salamoński komt het veld opgelopen. Pasiak komt het veld opgelopen. Przysiuda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky speelt de bal door. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stiffler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pîrvu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colace maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiankowski met een snelle inworp. Lakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakanen geeft de bal voor. Grzywocz springt en kopt de bal. Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 56%, Zagłębie Pieszyce 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Tenczynek - Zagłębie Pieszyce 0:0