Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zagożdżonka F.C Blaugrana
def-lin Tactiek anti2
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Korwin-Mikke met een sublieme pass. Wala is nu in balbezit. Zwarra maakt een afschuwelijke overtreding. Zwarra krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. De Lorenzo rent richting de bal. De Lorenzo passt de bal in één keer door. Wala is nu in balbezit. Wala haalt uit met een fantastische trap. Hille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gargiuli verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gil kopt de bal weg. Forastieri rent richting de bal. Met opzet legt Broome zijn tegenspeler op de grond. Broome krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 53%, F.C Blaugrana 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zagożdżonka - F.C Blaugrana 0:0

51e minuut.
De Lorenzo onderschept slim de pass. De Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Hille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Reguła kan de bal niet met de borst controleren. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - F.C Blaugrana 1:0

63e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguła onderschept slim de pass. Reguła geeft de bal voor. Wala is nu in balbezit. Wala draait met de bal, schiet en ... Hille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broome geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pawliszyn de bal. Wala rent richting de bal. Wala haalt uit met een fantastische trap. Hille bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 52%, F.C Blaugrana 48%.
KS Zagożdżonka - F.C Blaugrana 1:0