Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce Leszcze2011
zaglębie Tactiek killer
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Joclécio heeft problemen om de bal te vangen. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Polet rent richting de bal. Polet schiet op doel. Ruiz-Capillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Leszcze2011 0:1

7e minuut.
Sobieszczański passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Littomericzky de bal onder controle te krijgen. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Pieszyce - Leszcze2011 1:1

16e minuut.
Vergaro speelt de bal door. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu draait met de bal, schiet en ... Ruiz-Capillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Leszcze2011 1:2

19e minuut.
Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet passt de bal in één keer door. Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Niţu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Pilotto met de inworp. Vergaro is nu in balbezit. Vergaro geeft de bal voor. Nieznośny kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lakanen geeft een hoge lob. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozano Sánchez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Polet rent richting de bal. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Lozano Sánchez geeft de bal voor. Niţu springt en kopt de bal. Ruiz-Capillas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

38e minuut.
Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorić verovert de bal door een tackle van achteren. Gorić probeert naar een medespeler te passen. Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio geeft een hoge lob. Ruiz-Capillas bokst de bal weg.

42e minuut.
Lakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Nieznośny onderschept slim de pass. Polet rent richting de bal. Polet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 64%, Leszcze2011 36%.
Zagłębie Pieszyce - Leszcze2011 1:2

46e minuut.
Dejonghe komt het veld opgelopen. Pasi komt het veld opgelopen. Bokov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pilotto rent richting de bal. Pilotto passt de bal zonder na te denken. Bokov heeft problemen om de bal te vangen. Bokov geeft een hoge lob. Niţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Stiffler heeft problemen om de bal te vangen. Stiffler geeft de bal voor. Daar is Bokov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokov geeft de bal voor. Niţu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ascenti passt de bal met de wreef. Grzywocz rent richting de bal. Pasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzywocz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobieszczański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Joclécio onderschept slim de pass. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Daar is Lakanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţu is nu in balbezit. Niţu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Penno is nu in balbezit. Penno geeft de bal voor. Grzywocz is nu in balbezit. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stiffler met een harde bal richting middenveld. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez passt de bal zonder na te denken. Bokov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 63%, Leszcze2011 37%.
Zagłębie Pieszyce - Leszcze2011 1:2