Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek FC Korner
moja Tactiek Korner 1
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Marsico passt de bal zonder na te denken. Reed speelt de bal door. Tamindžić rent richting de bal. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu passt de bal in één keer door. Baum speelt de bal door. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... Adam bokst de bal weg.

9e minuut.
Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Patyczek rent richting de bal. Patyczek draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - FC Korner 0:1

17e minuut.
Marsico verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi is nu in balbezit. Marsico onderschept slim de pass. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Homem de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Baum kopt de bal weg. Tamindžić speelt de bal door. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Mahn met de inworp. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stegienka passt de bal met de wreef. Marsico rent richting de bal. Marsico passt de bal met de wreef. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă speelt de bal door. Opaliński rent richting de bal. Patyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Patyczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 50%, FC Korner 50%.
Tęcza Tenczynek - FC Korner 0:1

47e minuut.
Stegienka onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ampola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fizedean krijgt zijn hoofd ertegen. Chodkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - FC Korner 0:2

52e minuut.
Pîrvu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trolesi de bal. Marsico onderschept slim de pass. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal met de wreef. Gürses rent richting de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Salamoński komt het veld opgelopen. Pasiak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Salamoński passt de bal zonder na te denken. Patyczek heeft problemen om de bal te vangen. Patyczek geeft een lange en hoge pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace probeert naar een medespeler te passen. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 60%, FC Korner 40%.
Tęcza Tenczynek - FC Korner 0:2