Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner Tęcza Tenczynek
Korner 1 Tactiek 5-3-2
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Marsico heeft problemen om de bal te vangen. Tamindžić rent richting de bal. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 0:1

10e minuut.
Tamindžić met een sublieme pass. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... Joób probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 0:2

11e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 1:2

15e minuut.
Fizedean passt de bal met de wreef. Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal in één keer door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świst kan de bal niet met de borst controleren. Stegienka is nu in balbezit. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 2:2

20e minuut.
Pîrvu geeft een hoge lob. Colace kan de bal niet met de borst controleren. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 2:3

36e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 3:3

43e minuut.
Quaglia heeft problemen om de bal te vangen. Quaglia probeert naar een medespeler te passen. Królicki rent richting de bal. Królicki geeft een lange en hoge pass. Ţiclău maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 47%, Tęcza Tenczynek 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Korner - Tęcza Tenczynek 3:3

47e minuut.
Borsuk geeft een hoge lob. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Trolesi kopt de bal weg. Świst heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Tęcza Tenczynek 4:3

59e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk speelt de bal door. Świst is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patyczek komt het veld opgelopen. Dvéri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki passt de bal met de wreef. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tamindžić geeft de bal voor. Trolesi is nu in balbezit. Trolesi geeft de bal voor. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bałecki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Czarnik probeert naar een medespeler te passen. Borsuk speelt de bal door. Stegienka rent richting de bal. Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 35%, Tęcza Tenczynek 65%.
FC Korner - Tęcza Tenczynek 4:3