Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łąka KS Zagożdżonka
442 Tactiek def-lin
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan rent richting de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ağadan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:1

7e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:2

11e minuut.
Zassowski is nu in balbezit. Tornyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tornyi met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forastieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağadan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Kotowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Antczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forastieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornyi geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:3

29e minuut.
Płomyk geeft een hoge lob. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki rent richting de bal. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Binerowski is nu in balbezit. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pawliszyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Forastieri kopt de bal weg. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. Antczak bokst de bal weg. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:4

34e minuut.
Płomyk geeft de bal voor. Ağadan kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:5

38e minuut.
Maladenis is nu in balbezit. Maladenis passt de bal in één keer door. Tornyi met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zwarra passt de bal met de wreef. Tornyi rent richting de bal. Tornyi speelt de bal door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 76%, KS Zagożdżonka 24%.
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:6

46e minuut.
Ağadan passt de bal met de wreef. Maladenis rent richting de bal. Maladenis probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:7

47e minuut.
Forastieri met de inworp. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis geeft de bal voor. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Binerowski geeft een hoge lob. Włodyga rent richting de bal. Włodyga geeft de bal voor. Nabuco is nu in balbezit. Nabuco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maladenis geeft de bal voor. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:8

62e minuut.
Meler is nu in balbezit. Maladenis verovert de bal door een tackle van achteren. Maladenis geeft de bal voor. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:9

71e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. Agăfiţei probeert de bal met de borst te controleren. Agăfiţei met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:10

83e minuut.
Kotowski geeft een hoge lob. Zassowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gil maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:11

85e minuut.
Gargiuli met een sublieme pass. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 73%, KS Zagożdżonka 27%.
Fc Łąka - KS Zagożdżonka 0:11