Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner Zagłębie Pieszyce
Korner 1 Tactiek zaglębie
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 47
excellent Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Ascenti de bal onder controle te krijgen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzywocz. Grzywocz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Penno is nu in balbezit. Penno probeert naar een medespeler te passen. Ascenti met een sublieme pass. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk geeft een hoge lob. Ţiclău krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Radosz de bal onder controle te krijgen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal met de wreef. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Mahn geeft een hoge lob. Lakanen kopt de bal weg. Gürses is nu in balbezit. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Wiankowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsuk rent richting de bal. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wiankowski met een snelle inworp. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal met de wreef. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Zagłębie Pieszyce 1:0

44e minuut.
Ascenti probeert naar een medespeler te passen. Stiffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass. Sobieszczański is nu in balbezit. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 39%, Zagłębie Pieszyce 61%.
FC Korner - Zagłębie Pieszyce 1:0

64e minuut.
Iftodi met een sublieme pass. Lakanen rent richting de bal. Lakanen speelt de bal door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Zagłębie Pieszyce 2:0

65e minuut.
Mirek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Isaev onderschept slim de pass. Isaev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lakanen de bal. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel. Ruiz-Capillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ascenti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola passt de bal zonder na te denken. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bałecki komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fizedean geeft een lange en hoge pass. Lakanen heeft problemen om de bal te vangen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Zagłębie Pieszyce 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 42%, Zagłębie Pieszyce 58%.
FC Korner - Zagłębie Pieszyce 3:0