Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce FC Korner
zaglębie Tactiek Korner 1
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Stiffler de bal onder controle te krijgen. Królicki rent richting de bal. Królicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lakanen de bal onder controle te krijgen. Fizedean springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Quaglia geeft een hoge lob. Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal met de wreef. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk schiet op doel. Ruiz-Capillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:1

17e minuut.
Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean speelt de bal door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel. Ruiz-Capillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:2

20e minuut.
Daar is Remiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean rent richting de bal. Remiś begaat een overtreding. Remiś krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sobieszczański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borsuk met een sublieme pass. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel. Ruiz-Capillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:3

27e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stiffler de bal. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Quaglia passt de bal zonder na te denken. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:4

42e minuut.
Wiankowski kopt de bal weg. Homem de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Homem de Mello onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiankowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Ţiclău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiclău passt de bal in één keer door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 57%, FC Korner 43%.
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 0:5

49e minuut.
Ţiclău passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stiffler de bal. Stiffler geeft de bal voor. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzywocz probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 1:5

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dvéri komt het veld opgelopen. Patyczek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Patyczek passt de bal zonder na te denken. Królicki is nu in balbezit. Wiankowski onderschept slim de pass. Gürses is nu in balbezit. Gürses geeft de bal voor. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nieznośny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lakanen heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk met een sublieme pass. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 1:6

89e minuut.
Inworp. Bałecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 63%, FC Korner 37%.
Zagłębie Pieszyce - FC Korner 1:6