Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze2011 Tęcza Tenczynek
killer Tactiek moja
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 45.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pilotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilotto geeft de bal voor. Daar is de la Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tamindžić speelt de bal door. Baum is nu in balbezit. Baum passt de bal zonder na te denken. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baum probeert naar een medespeler te passen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tamindžić speelt de bal door. Baum speelt de bal door. Marsico is nu in balbezit. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Tęcza Tenczynek 0:1

25e minuut.
Jarke rent richting de bal. Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Reed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Szlachcikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dejonghe komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Marsico kopt de bal weg. Daar is Baum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt de la Guardia de bal. de la Guardia geeft de bal voor. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leszcze2011 - Tęcza Tenczynek 1:1

45e minuut.
Joclécio komt het veld opgelopen. Bokov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 45%, Tęcza Tenczynek 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leszcze2011 - Tęcza Tenczynek 1:1

46e minuut.
Lozano Sánchez met een sublieme pass. Bokov rent richting de bal. Bokov passt de bal met de wreef. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
de la Guardia passt de bal met de wreef. Joclécio rent richting de bal. Joclécio speelt de bal door. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Chodkiewicz trapt de bal weg. Pasi kopt de bal weg. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Jarke is nu in balbezit. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Tęcza Tenczynek 2:1

55e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. Tamindžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joclécio is nu in balbezit. Joclécio geeft de bal voor. Jarke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pilotto is nu in balbezit. Pilotto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Staszewski de bal. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasiak komt het veld opgelopen. Salamoński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bokov passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez passt de bal zonder na te denken. Joclécio rent richting de bal. Joclécio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Reed geeft een lange en hoge pass. Mahony probeert de bal met de borst te controleren. Colace met een sublieme pass. Marsico rent richting de bal. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

87e minuut.
Pasi passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Bokov is nu in balbezit. Bokov geeft een hoge lob. Jarke maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Joclécio de bal. Joclécio met een sublieme pass. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opaliński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bokov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jarke de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 26%, Tęcza Tenczynek 74%.
Leszcze2011 - Tęcza Tenczynek 2:1