Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek Leszcze2011
5-3-2 Tactiek killer
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Pilotto geeft een lange en hoge pass. Reed geeft een hoge lob. Marsico kopt de bal weg. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Colace de bal. Gościnika is nu in balbezit. Colace onderschept slim de pass. Colace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 1:0

12e minuut.
Colace passt de bal zonder na te denken. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum onderschept slim de pass. Baum geeft een lange en hoge pass. Marsico springt en kopt de bal. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gościnika de bal. Marsico rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 2:0

14e minuut.
Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Mahony is nu in balbezit. Marsico verovert de bal door een tackle van achteren. Marsico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
de la Guardia probeert de bal aan de voet te houden. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft de bal voor. Colace is nu in balbezit. Colace schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colace geeft een lange en hoge pass. Ponce bokst de bal weg. Daar is Gościnika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościnika geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamindžić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed geeft een hoge lob. Gościnika is nu in balbezit. Colace onderschept slim de pass. Colace draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marsico is nu in balbezit. Marsico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 3:0

23e minuut.
Inworp. Pîrvu met de inworp. Tamindžić met een sublieme pass. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 4:0

32e minuut.
Baum passt de bal met de wreef. Pîrvu met een sublieme pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 5:0

36e minuut.
Staszewski speelt de bal door. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Gościnika rent richting de bal. Colace onderschept slim de pass. Colace schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szlachcikowski is nu in balbezit. Baum onderschept slim de pass. Baum passt de bal zonder na te denken. Colace is nu in balbezit. Colace haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gościnika geeft een hoge lob. Inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamindžić is nu in balbezit. Tamindžić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marsico springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 41%, Leszcze2011 59%.
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 6:0

47e minuut.
Pîrvu passt de bal met de wreef. Colace is nu in balbezit. Colace passt de bal met de wreef. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Tamindžić geeft de bal voor. Klungelig pakt Gościnika de bal. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 7:0

62e minuut.
Bulsis geeft een hoge lob. Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke schiet op doel. Chodkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lozano Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilotto krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lozano Sánchez speelt de bal door. Daar is Jarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reed rent richting de bal. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke schiet op doel. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jarke passt de bal zonder na te denken. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jarke onderschept slim de pass. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Opaliński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szlachcikowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szlachcikowski kan niet meer verder spelen. Mąkosza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 56%, Leszcze2011 44%.
Tęcza Tenczynek - Leszcze2011 7:0