Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner KS Zagożdżonka
Korner 1 Tactiek def-lin
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Iftodi kopt de bal weg. Gargiuli rent richting de bal. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KS Zagożdżonka 1:0

9e minuut.
Gürses onderschept slim de pass. Gürses geeft een hoge lob. Gargiuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău schiet op doel. Hille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft een hoge lob. Gil rent richting de bal. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ben Tzvi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahn komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pawliszyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lepore komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean rent richting de bal. Płomyk begaat een overtreding. Płomyk krijgt een gele kaart. Fizedean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ţiclău neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 34%, KS Zagożdżonka 66%.
FC Korner - KS Zagożdżonka 1:0

46e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Filipsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk is nu in balbezit. Maladenis rent richting de bal. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Płomyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agăfiţei is nu in balbezit. Isaev begaat een overtreding. Isaev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses is nu in balbezit. Filipsson begaat een overtreding. Filipsson krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hille probeert naar een medespeler te passen. Mahn kopt de bal weg. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bałecki komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Forastieri speelt de bal door. Iftodi is nu in balbezit. Iftodi passt de bal in één keer door. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 36%, KS Zagożdżonka 64%.
FC Korner - KS Zagożdżonka 1:0