Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński Zagłębie Pieszyce
new Tactiek zaglębie
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Penno onderschept slim de pass. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:1

7e minuut.
Ravousis is nu in balbezit. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny speelt de bal door. Penno bereikt de bal nog maar net als eerste. Penno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal met de wreef. Brene is nu in balbezit. Penno rent richting de bal. Penno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Penno verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywocz schiet op doel. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:2

16e minuut.
Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Pałyga rent richting de bal. Grzywocz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Grzywocz onderschept slim de pass. Grzywocz met een sublieme pass. Penno rent richting de bal. Penno draait met de bal, schiet en ... Pertini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:3

32e minuut.
Radosz is nu in balbezit. Ponomariov verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobieszczański krijgt een gele kaart. Ponomariov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravousis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ruiz-Capillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Littomericzky met een sublieme pass. Penno met een sublieme pass. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 67%, Zagłębie Pieszyce 33%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:4

56e minuut.
Sobieszczański probeert naar een medespeler te passen. Ascenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascenti passt de bal in één keer door. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Klungelig pakt Stępiuk de bal. Ascenti rent richting de bal. Ascenti passt de bal met de wreef. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stiffler geeft een lange en hoge pass. Penno bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky met een sublieme pass. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz schiet op doel. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:5

74e minuut.
Major kopt de bal weg. Lakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakanen passt de bal met de wreef. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywocz rent richting de bal. Paal! Penno bereikt de bal nog maar net als eerste. Penno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:6

76e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Chondrokoukis rent richting de bal. Wiankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiankowski geeft een hoge lob. Grzywocz krijgt zijn hoofd ertegen. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Doeltrap. Pertini trapt de bal weg. Majewski kopt de bal weg. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sobieszczański kopt de bal weg. Penno is nu in balbezit. Met opzet legt Brene zijn tegenspeler op de grond. Brene krijgt een gele kaart. Penno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobieszczański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Ascenti verovert de bal door een tackle van achteren. Ascenti met een sublieme pass. Littomericzky met een sublieme pass. Penno bereikt de bal nog maar net als eerste. Penno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 68%, Zagłębie Pieszyce 32%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Zagłębie Pieszyce 0:7