Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łąka Tęcza Tenczynek
442 Tactiek moja
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


5e minuut.
Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Lasocki is nu in balbezit. Marsico verovert de bal door een tackle van achteren. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Tamindžić met een snelle inworp. Baum met een sublieme pass. Colace probeert de bal met de borst te controleren. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu speelt de bal door. Colace is nu in balbezit. Colace haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:1

14e minuut.
Tamindžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stegienka komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Baum rent richting de bal. Baum speelt de bal door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:2

22e minuut.
Colace kopt de bal weg. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Rumcajs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stegienka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baum geeft de bal voor. Marsico springt en kopt de bal. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sykta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:3

30e minuut.
Stegienka speelt de bal door. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:4

35e minuut.
Baum speelt de bal door. Colace is nu in balbezit. Colace passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marsico de bal. Marsico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Baum passt de bal met de wreef. Marsico is nu in balbezit. Marsico passt de bal met de wreef. Colace is nu in balbezit. Colace schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stegienka met een snelle inworp. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace passt de bal zonder na te denken. Marsico rent richting de bal. Marsico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nabuco rent richting de bal. Baum onderschept slim de pass. Baum met een sublieme pass. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 74%, Tęcza Tenczynek 26%.
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:5

49e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu geeft een hoge lob. Baum kopt de bal weg. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Antczak trapt de bal weg van het doel. Stegienka kopt de bal weg. Colace speelt de bal door. Marsico controleert de bal met de borst. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:6

53e minuut.
Baum probeert naar een medespeler te passen. Marsico rent richting de bal. Baum probeert naar een medespeler te passen. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Antczak bokst de bal weg. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stegienka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Antczak bokst de bal weg. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Opaliński geeft de bal voor. Colace is nu in balbezit. Colace speelt de bal door. Baum heeft problemen om de bal te vangen. Baum passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Pasiak komt het veld opgelopen. Salamoński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Colace onderschept slim de pass. Colace passt de bal met de wreef. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:7

82e minuut.
Rumcajs rent richting de bal. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka probeert naar een medespeler te passen. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:8

86e minuut.
Lasocki geeft een hoge lob. Inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kotowski kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stegienka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:9

90e minuut.
Pîrvu passt de bal in één keer door. Baum met een sublieme pass. Stegienka probeert naar een medespeler te passen. Colace heeft problemen om de bal te vangen. Colace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 70%, Tęcza Tenczynek 30%.
Fc Łąka - Tęcza Tenczynek 0:9