Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek Fc Łąka
5-3-2 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 21.2
uitstekend Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Marsico probeert naar een medespeler te passen. Colace rent richting de bal. Marsico rent richting de bal. Daar is Marsico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Baum rent richting de bal. Baum geeft een lange en hoge pass. Daar is Sykta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tamindžić passt de bal zonder na te denken. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu speelt de bal door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colace geeft een lange en hoge pass. Marsico krijgt zijn hoofd ertegen. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 1:0

14e minuut.
Colace kopt de bal weg. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Marsico onderschept slim de pass. Marsico schiet op doel. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 2:0

24e minuut.
Daar is Colace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colace met een sublieme pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 3:0

27e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Klungelig pakt Kotowski de bal. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 4:0

30e minuut.
Marsico passt de bal zonder na te denken. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu speelt de bal door. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 5:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu met een snelle inworp. Tamindžić is nu in balbezit. Tamindžić geeft een hoge lob. Colace springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Baum onderschept slim de pass. Baum speelt de bal door. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 6:0

39e minuut.
Tamindžić geeft een hoge lob. Marsico kopt de bal weg. Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Colace is nu in balbezit. Colace schiet op doel. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pîrvu zal de hoekschop nemen. Colace springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum onderschept slim de pass. Baum probeert naar een medespeler te passen. Marsico rent richting de bal. Marsico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 7:0

44e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Baum rent richting de bal. Baum geeft een lange en hoge pass. Marsico rent richting de bal. Marsico schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 33%, Fc Łąka 67%.
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 7:0

47e minuut.
Tamindžić onderschept slim de pass. Tamindžić met een sublieme pass. Baum speelt de bal door. Daar is Marsico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tamindžić passt de bal zonder na te denken. Baum rent richting de bal. Baum met een sublieme pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Antczak trapt de bal weg van het doel. Pîrvu kan de bal niet met de borst controleren. Pîrvu speelt de bal door. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamindžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamindžić geeft de bal voor. Marsico maakt een snoekduik en kopt de bal. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Baum rent richting de bal. Baum passt de bal zonder na te denken. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu geeft de bal voor. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Baum verovert de bal door een tackle van achteren. Baum geeft een lange en hoge pass. Colace kopt de bal weg. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 8:0

68e minuut.
Kotowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamindžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamindžić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pîrvu kopt de bal weg. Nabuco speelt de bal door. Binerowski rent richting de bal. Marsico verovert de bal door een tackle van achteren. Marsico geeft een hoge lob. Antczak bokst de bal weg.

71e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă passt de bal zonder na te denken. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Colace is nu in balbezit. Colace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antczak met een harde bal richting middenveld. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marsico is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 9:0

77e minuut.
Klungelig pakt Colace de bal. Kotowski is nu in balbezit. Marsico onderschept slim de pass. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić geeft een lange en hoge pass. Marsico is nu in balbezit. Marsico geeft de bal voor. Colace krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

84e minuut.
Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Daar is Baum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baum passt de bal zonder na te denken. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 10:0

85e minuut.
Adamek passt de bal zonder na te denken. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy geeft de bal voor. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 11:0

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baum neemt de hoekschop. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 26%, Fc Łąka 74%.
Tęcza Tenczynek - Fc Łąka 12:0