Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner F.C Blaugrana
Korner 1 Tactiek anti2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 41.1
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Adam met een harde bal richting middenveld. Borsuk kopt de bal weg. Fizedean is nu in balbezit. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Broome rent richting de bal. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses geeft een hoge lob. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Iftodi passt de bal zonder na te denken. Ţiclău rent richting de bal. Met opzet legt Konecki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Konecki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Konecki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Reguła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţiclău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borsuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 1:0

26e minuut.
De Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. De Lorenzo passt de bal in één keer door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Korner - F.C Blaugrana 1:1

33e minuut.
Borsuk is nu in balbezit. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Riboni met een sublieme pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Homem de Mello kopt de bal weg. Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk met een sublieme pass. Ampola is nu in balbezit. Ampola geeft de bal voor. Pacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 2:1

40e minuut.
Jičínský geeft een hoge lob. Buitenspel voor Wala. Goede buitenspelval van de verdediging. Iftodi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 3:1

42e minuut.
Gürses speelt de bal door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. Pacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 4:1

45e minuut.
De Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. De Lorenzo passt de bal met de wreef. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 43%, F.C Blaugrana 57%.
FC Korner - F.C Blaugrana 4:2

47e minuut.
Ampola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Borsuk de bal onder controle te krijgen. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 5:2

54e minuut.
Riboni met een snelle inworp. Królicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Lorenzo. De Lorenzo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Królicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Homem de Mello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Riboni de bal. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel. Pacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 6:2

56e minuut.
Gürses rent richting de bal. Gürses passt de bal zonder na te denken. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Pacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 7:2

63e minuut.
Borsuk passt de bal in één keer door. Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal zonder na te denken. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 8:2

70e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean passt de bal in één keer door. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 9:2

81e minuut.
De Lorenzo onderschept slim de pass. De Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - F.C Blaugrana 9:3

84e minuut.
Reguła is nu in balbezit. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău is nu in balbezit. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 32%, F.C Blaugrana 68%.
FC Korner - F.C Blaugrana 9:3