Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Blaugrana FC Korner
anti2 Tactiek Korner 1
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 51.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello geeft de bal voor. Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ... Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Konecki rent richting de bal. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău speelt de bal door. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Isaev kopt de bal weg. Daar is Iftodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Lorenzo. De Lorenzo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Riboni verovert de bal door een tackle van achteren. Riboni geeft een lange en hoge pass. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC Korner 1:0

40e minuut.
Wala onderschept slim de pass. Isaev rent richting de bal. Wala verovert de bal door een tackle van achteren. Wala draait met de bal, schiet en ... Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC Korner 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 53%, FC Korner 47%.
F.C Blaugrana - FC Korner 2:0

49e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Jičínský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fizedean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Ampola passt de bal met de wreef. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kefalidis ... Strafschop! Directe rode kaart, Kefalidis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kefalidis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fizedean raakt geblesseerd tijdens het duel. Borsuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC Korner 2:1

63e minuut.
Trolesi geeft de bal voor. Reguła rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk haalt uit met een fantastische trap. Pacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Blaugrana - FC Korner 2:2

77e minuut.
Daar is Reguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičínský is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC Korner 2:3

81e minuut.
Ampola passt de bal met de wreef. Borsuk rent richting de bal. Konecki is nu in balbezit. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ampola zal de hoekschop nemen. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Trolesi met een sublieme pass. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev passt de bal met de wreef. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC Korner 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 67%, FC Korner 33%.
F.C Blaugrana - FC Korner 2:4