Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek MKS Łucznik Strzelce Krajeński
moja Tactiek new
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 36.6
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Colace heeft problemen om de bal te vangen. Colace met een sublieme pass. Baum speelt de bal door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel. Pertini bokst de bal weg.

3e minuut.
Šuhajda onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pîrvu zal de hoekschop nemen. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace draait met de bal, schiet en ... Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Marsico probeert naar een medespeler te passen. Colace rent richting de bal. Majewski is nu in balbezit. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 1:0

13e minuut.
Pałyga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu met een sublieme pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel. Pertini bokst de bal weg.

15e minuut.
Baum geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šuhajda de bal onder controle te krijgen. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 2:0

19e minuut.
Pîrvu passt de bal in één keer door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico probeert naar een medespeler te passen. Colace is nu in balbezit. Colace haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baum passt de bal zonder na te denken. Marsico is nu in balbezit. Marsico passt de bal in één keer door. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Majewski passt de bal zonder na te denken. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Baum probeert naar een medespeler te passen. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Majewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico is nu in balbezit. Marsico passt de bal zonder na te denken. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... Pertini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 3:0

31e minuut.
Majewski passt de bal in één keer door. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Świst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Świst krijgt een gele kaart. Ponomariov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ravousis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 3:1

33e minuut.
Reed met een sublieme pass. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace met een sublieme pass. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marsico rent richting de bal. Marsico passt de bal in één keer door. Daar is Colace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 35%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 65%.
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:1

54e minuut.
Pîrvu onderschept slim de pass. Pîrvu geeft de bal voor. Baum met een sublieme pass. Daar is Šuhajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 5:1

56e minuut.
Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka passt de bal zonder na te denken. Baum met een sublieme pass. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Staszewski met een sublieme pass. Baum rent richting de bal. Baum met een sublieme pass. Daar is Marsico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsico draait met de bal, schiet en ... Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een lange en hoge pass. Colace kopt de bal weg. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Baum kopt de bal weg. Major is nu in balbezit. Major geeft de bal voor. Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pan geeft een hoge lob. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Marsico is nu in balbezit. Marsico speelt de bal door. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 6:1

74e minuut.
Salamoński komt het veld opgelopen. Pasiak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Pertini trapt de bal weg. Baum kopt de bal weg. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap. Pertini bokst de bal weg.

85e minuut.
Stegienka is nu in balbezit. Stegienka passt de bal met de wreef. Daar is Marsico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Baum is nu in balbezit. Baum passt de bal met de wreef. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Baum is nu in balbezit. Baum met een sublieme pass. Marsico is nu in balbezit. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 28%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 72%.
Tęcza Tenczynek - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 7:1