Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.180 [del]
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5919
MKS Łucznik Strzelce Krajeński Tęcza Tenczynek
new Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka geeft een lange en hoge pass. Colace kopt de bal weg. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Baum speelt de bal door. Daar is Colace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major is nu in balbezit. Marsico onderschept slim de pass. Marsico draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Pertini speelt de bal door. Pîrvu kopt de bal weg. Tamindžić speelt de bal door. Marsico heeft problemen om de bal te vangen. Marsico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Majewski heeft problemen om de bal te vangen. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum geeft een hoge lob. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Baum kan de bal niet met de borst controleren. Baum probeert naar een medespeler te passen. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Tęcza Tenczynek 0:1

26e minuut.
Pan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamindžić onderschept slim de pass. Tamindžić passt de bal in één keer door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace schiet op doel. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Tęcza Tenczynek 0:2

28e minuut.
Pîrvu geeft een hoge lob. Marsico rent richting de bal. Marsico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colace de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Major onderschept slim de pass. Major geeft de bal voor. Baum kopt de bal weg. Marsico is nu in balbezit. Marsico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Major de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colace is nu in balbezit. Colace draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 78%, Tęcza Tenczynek 22%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Tęcza Tenczynek 0:2

55e minuut.
Šuhajda geeft een hoge lob. Inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šuhajda rent richting de bal. Marsico onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Tęcza Tenczynek 0:3

57e minuut.
Colace is nu in balbezit. Colace passt de bal zonder na te denken. Major is nu in balbezit. Colace onderschept slim de pass. Colace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft een hoge lob. Colace kopt de bal weg. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pertini trapt de bal weg. Tamindžić kopt de bal weg. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić geeft de bal voor. Colace is nu in balbezit. Colace schiet op doel. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Šuhajda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baum met de inworp. Tamindžić is nu in balbezit. Tamindžić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baum kopt de bal weg. Daar is Majewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamindžić speelt de bal door. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pertini met een harde bal richting middenveld. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu passt de bal in één keer door. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 71%, Tęcza Tenczynek 29%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Tęcza Tenczynek 0:3