Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce Fc Łąka
zaglębie Tactiek 442
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Kotowski trapt de bal weg. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky speelt de bal door. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grzywocz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wiankowski de bal. Wiankowski passt de bal met de wreef. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 1:0

13e minuut.
Nabuco rent richting de bal. Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky met een sublieme pass. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 2:0

18e minuut.
Nabuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal in één keer door. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sykta is nu in balbezit. Sykta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jasiński met een snelle inworp. Grzywocz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Grygoruk passt de bal zonder na te denken. Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski geeft de bal voor. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 3:0

30e minuut.
Wiankowski met de inworp. Grygoruk geeft een hoge lob. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Zassowski de bal. Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Lasocki rent richting de bal. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz geeft de bal voor. Daar is Grygoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 5:0

44e minuut.
Daar is Grygoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasocki onderschept slim de pass. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 21%, Fc Łąka 79%.
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 6:0

47e minuut.
Jasiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Littomericzky is nu in balbezit. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 7:0

48e minuut.
Lakanen geeft een hoge lob. Jasiński geeft een hoge lob. Daar is Sykta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft de bal voor. Grzywocz probeert de bal met de borst te controleren. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 8:0

52e minuut.
Lasocki heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky geeft de bal voor. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ascenti onderschept slim de pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzywocz de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Antczak bokst de bal weg. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 9:0

60e minuut.
Lakanen probeert naar een medespeler te passen. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz rent richting de bal. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 10:0

67e minuut.
Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zassowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Grygoruk probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 11:0

73e minuut.
Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 12:0

79e minuut.
Rumcajs is nu in balbezit. Grygoruk onderschept slim de pass. Grygoruk passt de bal in één keer door. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Penno met een sublieme pass. Kotowski rent richting de bal. Kotowski speelt de bal door. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 29%, Fc Łąka 71%.
Zagłębie Pieszyce - Fc Łąka 12:0