Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Blaugrana Zagłębie Pieszyce
anti2 Tactiek zaglębie
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 48
average Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen good


20e minuut.
Broome onderschept slim de pass. Broome passt de bal zonder na te denken. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski schiet op doel. Lakanen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky speelt de bal door. Jičínský geeft een lange en hoge pass. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reguła rent richting de bal. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky passt de bal in één keer door. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pacchi met een harde bal richting middenveld. Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Reguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broome roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Broome kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 45%, Zagłębie Pieszyce 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 0:0

60e minuut.
Ascenti probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 0:1

62e minuut.
Reguła passt de bal zonder na te denken. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky passt de bal met de wreef. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 0:2

82e minuut.
Inworp. Kefalidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lorenzo geeft de bal voor. Wala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De Lorenzo onderschept slim de pass. De Lorenzo speelt de bal door. Klungelig pakt Wala de bal. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wala rent richting de bal. Wala schiet op doel. Ruiz-Capillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lakanen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 1:2

88e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky speelt de bal door. Ascenti met een sublieme pass. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. Pacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 58%, Zagłębie Pieszyce 42%.
F.C Blaugrana - Zagłębie Pieszyce 1:3