Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce F.C Blaugrana
zaglębie Tactiek anti2
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk passt de bal met de wreef. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap. Pacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - F.C Blaugrana 1:0

20e minuut.
Riboni probeert de bal met de borst te controleren. Riboni geeft een lange en hoge pass. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala draait met de bal, schiet en ... Ruiz-Capillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki is nu in balbezit. Grzywocz maakt een afschuwelijke overtreding. Grzywocz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Stiffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke speelt de bal door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stiffler speelt de bal door. Ascenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascenti passt de bal met de wreef. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 46%, F.C Blaugrana 54%.
Zagłębie Pieszyce - F.C Blaugrana 1:0

56e minuut.
Sobieszczański geeft een hoge lob. Inworp. Broome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Broome geeft een lange en hoge pass. Remiś rent richting de bal. Wala onderschept slim de pass. Wala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De Lorenzo passt de bal met de wreef. Jičínský is nu in balbezit. Jičínský passt de bal zonder na te denken. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sobieszczański met een sublieme pass. Riboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascenti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 47%, F.C Blaugrana 53%.
Zagłębie Pieszyce - F.C Blaugrana 1:0