Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zagożdżonka Tęcza Tenczynek
def-lin Tactiek moja
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz met een sublieme pass. Opaliński speelt de bal door. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodkiewicz bokst de bal weg.

19e minuut.
Colace is nu in balbezit. Colace passt de bal met de wreef. Baum met een sublieme pass. Marsico is nu in balbezit. Marsico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pîrvu met een sublieme pass. Baum is nu in balbezit. Baum passt de bal in één keer door. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marsico kopt de bal weg. Wydżga rent richting de bal. Pîrvu onderschept slim de pass. Pîrvu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gargiuli is nu in balbezit. Baum verovert de bal door een tackle van achteren. Baum probeert naar een medespeler te passen. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap. Hille bokst de bal weg.

39e minuut.
Tornyi rent richting de bal. Baum rent richting de bal. Baum speelt de bal door. Marsico is nu in balbezit. Marsico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pîrvu zal de hoekschop nemen. Marsico maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Pîrvu met een snelle inworp. Gargiuli heeft problemen om de bal te vangen. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Tęcza Tenczynek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 48%, Tęcza Tenczynek 52%.
KS Zagożdżonka - Tęcza Tenczynek 0:1

55e minuut.
Baum probeert naar een medespeler te passen. Marsico rent richting de bal. Marsico passt de bal met de wreef. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pîrvu geeft de bal voor. Daar is Radzewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegienka met een sublieme pass. Colace is nu in balbezit. Colace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ağadan rent richting de bal. Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Stegienka met een sublieme pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ... Hille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Staszewski onderschept slim de pass. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Tornyi is nu in balbezit. Tornyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasiak komt het veld opgelopen. Salamoński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baum geeft een hoge lob. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu maakt een afschuwelijke overtreding. Pawliszyn moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pawliszyn kan niet meer verder spelen. Anh Chung komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Marsico is nu in balbezit. Płomyk geeft een lange en hoge pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zwarra geeft de bal voor. Inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 49%, Tęcza Tenczynek 51%.
KS Zagożdżonka - Tęcza Tenczynek 0:1