Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Tenczynek KS Zagożdżonka
moja Tactiek def-lin
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Baum geeft een lange en hoge pass. Gargiuli kopt de bal weg. Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić geeft een hoge lob. Marsico springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Anh Chung kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baum de bal onder controle te krijgen. Płomyk rent richting de bal. Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace haalt uit met een fantastische trap. Hille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hille met een harde bal richting middenveld. Tamindžić kopt de bal weg. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap. Hille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płomyk rent richting de bal. Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 1:0

27e minuut.
Tamindžić met de inworp. Baum rent richting de bal. Baum geeft een hoge lob. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Duţă onderschept slim de pass. Baum speelt de bal door. Płomyk rent richting de bal. Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace schiet op doel. Hille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipsson met een snelle inworp. Maladenis geeft een hoge lob. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 1:1

34e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. Inworp. Filipsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Forastieri is nu in balbezit. Ağadan rent richting de bal. Duţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duţă krijgt een gele kaart. Ağadan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maladenis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Baum probeert naar een medespeler te passen. Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić passt de bal zonder na te denken. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Forastieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu speelt de bal door. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tornyi kopt de bal weg. Staszewski is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 49%, KS Zagożdżonka 51%.
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 1:2

47e minuut.
Colace rent richting de bal. Gargiuli verovert de bal door een tackle van achteren. Gargiuli geeft de bal voor. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Colace rent richting de bal. Colace passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Agăfiţei kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağadan de bal. Ağadan schiet op doel. Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 1:3

77e minuut.
Tamindžić geeft een lange en hoge pass. Marsico rent richting de bal. Marsico draait met de bal, schiet en ... Gargiuli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hille probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 2:3

78e minuut.
Anh Chung geeft een lange en hoge pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal in één keer door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri verovert de bal door een tackle van achteren. Forastieri speelt de bal door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Reed de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Tenczynek 51%, KS Zagożdżonka 49%.
Tęcza Tenczynek - KS Zagożdżonka 2:3