Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.180 [del]
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6736
MKS Łucznik Strzelce Krajeński Leszcze2011
new Tactiek killer
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Jarke rent richting de bal. Jarke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Pertini met een harde bal richting middenveld. Brković kopt de bal weg. Gorgolewski heeft problemen om de bal te vangen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Šuhajda is nu in balbezit. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Major is nu in balbezit. Jarke onderschept slim de pass. Jarke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:1

5e minuut.
Gorić is nu in balbezit. Gorić geeft een lange en hoge pass. Daar is Šuhajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ... Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bulsis met de inworp. Szlachcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass. Jarke rent richting de bal. Jarke schiet op doel. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lozano Sánchez geeft de bal voor. Bulsis kan de bal niet met de borst controleren. Jarke rent richting de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ... Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:2

26e minuut.
Szlachcikowski speelt de bal door. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorgolewski. Jarke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarke komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brković onderschept slim de pass. Brković speelt de bal door. Szlachcikowski met een sublieme pass. Jarke rent richting de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ... Pertini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:3

30e minuut.
de la Guardia met een sublieme pass. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Jarke rent richting de bal. Jarke schiet op doel. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia passt de bal met de wreef. Jarke heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 79%, Leszcze2011 21%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:3

46e minuut.
Vergaro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Brković met de inworp. Brene is nu in balbezit. Brene speelt de bal door. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brković is nu in balbezit. Brković passt de bal in één keer door. Daar is de la Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Guardia geeft de bal voor. Jarke maakt een snoekduik en kopt de bal. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Szlachcikowski rent richting de bal. Jarke rent richting de bal. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Gorgolewski de bal. Vergaro rent richting de bal. Vergaro speelt de bal door. Jarke is nu in balbezit. Jarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:4

71e minuut.
Gorić speelt de bal door. Vergaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaro passt de bal met de wreef. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pertini probeert naar een medespeler te passen. Vergaro kopt de bal weg. Szlachcikowski rent richting de bal. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Gorgolewski heeft problemen om de bal te vangen. Jarke is nu in balbezit. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šuhajda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergaro met een snelle inworp. Szlachcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šuhajda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pertini met een harde bal richting middenveld. de la Guardia kopt de bal weg. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Pertini bokst de bal weg. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gorić speelt de bal door. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 87%, Leszcze2011 13%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - Leszcze2011 0:4