Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze2011 MKS Łucznik Strzelce Krajeński
killer Tactiek new
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 35.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 1:0

15e minuut.
Culvan passt de bal in één keer door. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia passt de bal met de wreef. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chondrokoukis rent richting de bal. de la Guardia is nu in balbezit. Chondrokoukis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de la Guardia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de la Guardia kan niet meer verder spelen. Mąkosza komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jarke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Major probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 2:0

17e minuut.
Culvan passt de bal in één keer door. Šuhajda is nu in balbezit. Jarke onderschept slim de pass. Jarke draait met de bal, schiet en ... Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Pertini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 3:0

26e minuut.
Jarke rent richting de bal. Šuhajda rent richting de bal. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke schiet op doel. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mąkosza kopt de bal weg. Major is nu in balbezit. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:0

37e minuut.
Brković rent richting de bal. Brković passt de bal met de wreef. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Jarke rent richting de bal. Jarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pertini trapt de bal weg van het doel. Lozano Sánchez kopt de bal weg. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ... Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Majewski is nu in balbezit. Brković onderschept slim de pass. Brković speelt de bal door. Jarke is nu in balbezit. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Major passt de bal zonder na te denken. Jarke is nu in balbezit. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 24%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 76%.
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:0

48e minuut.
Pertini met een harde bal richting middenveld. Culvan kopt de bal weg. Mąkosza heeft problemen om de bal te vangen. Jarke is nu in balbezit. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Broili geeft een lange en hoge pass. Culvan kopt de bal weg. Major heeft problemen om de bal te vangen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 5:0

56e minuut.
Brković passt de bal met de wreef. Culvan speelt de bal door. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Pertini trapt de bal weg. Culvan kopt de bal weg. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Ravousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorić met een sublieme pass. Culvan speelt de bal door. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Pertini bokst de bal weg.

80e minuut.
Majewski passt de bal zonder na te denken. Pilotto rent richting de bal. Pilotto passt de bal zonder na te denken. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lozano Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gęsior komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mąkosza. Mąkosza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 25%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 75%.
Leszcze2011 - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 5:0