Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łąka FC Korner
442 Tactiek Korner 1
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki geeft een lange en hoge pass. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:1

7e minuut.
Nabuco heeft problemen om de bal te vangen. Nabuco passt de bal in één keer door. Lasocki is nu in balbezit. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:2

8e minuut.
Nabuco speelt de bal door. Lasocki is nu in balbezit. Fizedean onderschept slim de pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:3

12e minuut.
Rumcajs heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean met een sublieme pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Sykta ... Strafschop! Sykta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ţiclău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Borsuk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:4

15e minuut.
Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:5

17e minuut.
Królicki probeert naar een medespeler te passen. Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:6

22e minuut.
Antczak trapt de bal weg. Iftodi kopt de bal weg. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gajowy is nu in balbezit. Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi passt de bal zonder na te denken. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:7

26e minuut.
Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău passt de bal zonder na te denken. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. Antczak bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Borsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meler rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gürses is nu in balbezit. Gürses met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:8

34e minuut.
Rumcajs is nu in balbezit. Ampola onderschept slim de pass. Ampola geeft een lange en hoge pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi passt de bal met de wreef. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:9

36e minuut.
Adamek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włodyga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal in één keer door. Kotowski is nu in balbezit. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:10

38e minuut.
Daar is Lasocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiclău is nu in balbezit. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:11

40e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău passt de bal met de wreef. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. Kotowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:12

44e minuut.
Królicki met een snelle inworp. Borsuk rent richting de bal. Borsuk met een sublieme pass. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean schiet op doel. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 80%, FC Korner 20%.
Fc Łąka - FC Korner 0:12

47e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski geeft een hoge lob. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:13

49e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:14

51e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Ampola is nu in balbezit. Ampola geeft een hoge lob. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal in één keer door. Kotowski onderschept slim de pass. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gürses is nu in balbezit. Gürses passt de bal met de wreef. Fizedean met een sublieme pass. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Iftodi kopt de bal weg. Borsuk rent richting de bal. Borsuk passt de bal in één keer door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Kotowski geeft de bal voor. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:15

66e minuut.
Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk speelt de bal door. Ţiclău heeft problemen om de bal te vangen. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:16

77e minuut.
Rumcajs geeft een hoge lob. Inworp. Ampola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft de bal voor. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Iftodi onderschept slim de pass. Iftodi passt de bal met de wreef. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses passt de bal zonder na te denken. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotowski probeert de bal aan de voet te houden. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:17

82e minuut.
Homem de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Homem de Mello speelt de bal door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:18

83e minuut.
Zassowski probeert naar een medespeler te passen. Włodyga rent richting de bal. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:19

85e minuut.
Fizedean passt de bal zonder na te denken. Lasocki rent richting de bal. Ţiclău onderschept slim de pass. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lasocki is nu in balbezit. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Królicki onderschept slim de pass. Królicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampola rent richting de bal. Ampola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - FC Korner 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 77%, FC Korner 23%.
Fc Łąka - FC Korner 0:20