Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner Fc Łąka
Korner 1 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 21.2
very good Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Kotowski trapt de bal weg van het doel. Ampola kopt de bal weg. Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ampola met een snelle inworp. Borsuk is nu in balbezit. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 1:0

7e minuut.
Lasocki is nu in balbezit. Krykwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iftodi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królicki rent richting de bal. Królicki geeft de bal voor. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 2:0

12e minuut.
Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean rent richting de bal. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 3:0

17e minuut.
Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses onderschept slim de pass. Gürses probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Zassowski de bal onder controle te krijgen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft een lange en hoge pass. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński schiet op doel. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Meler onderschept slim de pass. Meler geeft een hoge lob. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 4:0

21e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Borsuk geeft de bal voor. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Trolesi is nu in balbezit. Gürses speelt de bal door. Lasocki is nu in balbezit. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 5:0

26e minuut.
Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal in één keer door. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zassowski rent richting de bal. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 6:0

28e minuut.
Nabuco rent richting de bal. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 7:0

30e minuut.
Nabuco probeert de bal aan de voet te houden. Borsuk speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński onderschept slim de pass. Krykwiński schiet op doel. Antczak bokst de bal weg. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Antczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 8:0

34e minuut.
Homem de Mello geeft een hoge lob. Fizedean rent richting de bal. Fizedean speelt de bal door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gürses speelt de bal door. Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal in één keer door. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk is nu in balbezit. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krykwiński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński geeft een lange en hoge pass. Meler is nu in balbezit. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 14%, Fc Łąka 86%.
FC Korner - Fc Łąka 8:0

49e minuut.
Adamek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włodyga komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Binerowski rent richting de bal. Krykwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krykwiński passt de bal in één keer door. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Borsuk met een sublieme pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 9:0

55e minuut.
Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sykta. Krykwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iftodi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ampola met een sublieme pass. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean speelt de bal door. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borsuk passt de bal in één keer door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki is nu in balbezit. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sykta trapt de bal weg. Borsuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotowski de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Borsuk rent richting de bal. Daar is Krykwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. Antczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 10:0

79e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk geeft de bal voor. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 11:0

83e minuut.
Zassowski probeert de bal met de borst te controleren. Gürses onderschept slim de pass. Gürses geeft een lange en hoge pass. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Homem de Mello geeft een lange en hoge pass. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - Fc Łąka 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 28%, Fc Łąka 72%.
FC Korner - Fc Łąka 12:0