Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Blaugrana Tęcza Tenczynek
anti2 Tactiek moja
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


19e minuut.
Baum passt de bal in één keer door. Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić passt de bal in één keer door. Marsico heeft problemen om de bal te vangen. Marsico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tamindžić probeert naar een medespeler te passen. Stegienka heeft problemen om de bal te vangen. Stegienka passt de bal in één keer door. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Świst kopt de bal weg. Opaliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Tęcza Tenczynek 1:0

37e minuut.
Daar is Baum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baum met een sublieme pass. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Marsico is nu in balbezit. Marsico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 57%, Tęcza Tenczynek 43%.
F.C Blaugrana - Tęcza Tenczynek 1:0

50e minuut.
Pîrvu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duţă rent richting de bal. Baum speelt de bal door. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Świst kan de bal niet met de borst controleren. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński is nu in balbezit. Wala verovert de bal door een tackle van achteren. Wala speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed controleert de bal met de borst. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala schiet op doel. Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - Tęcza Tenczynek 2:0

61e minuut.
Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka met een sublieme pass. Tamindžić rent richting de bal. Tamindžić geeft een hoge lob. Pacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Reguła geeft een hoge lob. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchalski. Puchalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 52%, Tęcza Tenczynek 48%.
F.C Blaugrana - Tęcza Tenczynek 2:0