Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce KS Zagożdżonka
zaglębie Tactiek def-lin
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 46.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Tornyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański met een sublieme pass. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gargiuli met een sublieme pass. Anh Chung is nu in balbezit. Littomericzky maakt een afschuwelijke overtreding. Littomericzky krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Sobieszczański de bal. Ağadan rent richting de bal. Sobieszczański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ağadan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ağadan neemt de penalty, wat een uithaal! Ruiz-Capillas bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Ascenti is nu in balbezit. Ascenti passt de bal zonder na te denken. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 1:0

32e minuut.
Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky met een sublieme pass. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz schiet op doel. Hille maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 2:0

33e minuut.
Agăfiţei passt de bal in één keer door. Anh Chung is nu in balbezit. Anh Chung passt de bal zonder na te denken. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tornyi probeert naar een medespeler te passen. Anh Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wiankowski zijn tegenspeler op de grond. Wiankowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Stiffler is nu in balbezit. Stiffler geeft een lange en hoge pass. Grzywocz controleert de bal met de borst. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Hille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 52%, KS Zagożdżonka 48%.
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 2:0

49e minuut.
Gargiuli rent richting de bal. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Littomericzky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Grzywocz kopt de bal weg. González Muñoz kan de bal niet met de borst controleren. Ascenti begaat een overtreding. Ascenti krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal zonder na te denken. Stiffler heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
González Muñoz rent richting de bal. Sobieszczański onderschept slim de pass. Sobieszczański probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Hille bokst de bal weg.

70e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal met de wreef. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk schiet op doel. Hille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 3:0

73e minuut.
Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiankowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobieszczański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Hille bokst de bal weg.

75e minuut.
Lakanen onderschept slim de pass. Lakanen geeft een hoge lob. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... Hille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 4:0

86e minuut.
Sobieszczański controleert de bal met de borst. Sobieszczański probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 45%, KS Zagożdżonka 55%.
Zagłębie Pieszyce - KS Zagożdżonka 4:0