Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zagożdżonka Zagłębie Pieszyce
def-lin Tactiek zaglębie
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 31.3
excellent Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Maladenis speelt de bal door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Anh Chung met de inworp. Filipsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Ağadan de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri rent richting de bal. Forastieri probeert naar een medespeler te passen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bochenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Łukawski kopt de bal weg. Daar is Tornyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornyi met een sublieme pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bochenek trapt de bal weg. Tornyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefańczyk de bal. Ağadan onderschept slim de pass. Ağadan schiet op doel. Bochenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Forastieri geeft een hoge lob. Agăfiţei kopt de bal weg. Klungelig pakt Szlagor de bal. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tornyi passt de bal in één keer door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan passt de bal zonder na te denken. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Bochenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 1:0

21e minuut.
Krydus rent richting de bal. Krydus passt de bal met de wreef. Gil rent richting de bal. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Hille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gargiuli geeft een lange en hoge pass. Daar is Łukawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski geeft de bal voor. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Bochenek bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 2:0

25e minuut.
Radosz is nu in balbezit. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maladenis kopt de bal weg. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Maladenis de bal. Maladenis met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 3:0

40e minuut.
Maladenis is nu in balbezit. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri passt de bal in één keer door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Bochenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Maladenis onderschept slim de pass. Maladenis met een sublieme pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 23%, Zagłębie Pieszyce 77%.
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 3:0

48e minuut.
Anh Chung is nu in balbezit. Anh Chung geeft de bal voor. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel. Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krydus kopt de bal weg. Chada heeft problemen om de bal te vangen. Chada geeft een hoge lob. Krakowiak is nu in balbezit. Krakowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szlagor kopt de bal weg. Płomyk rent richting de bal. Krydus begaat een overtreding. Krydus krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Maladenis passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei speelt de bal door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Forastieri passt de bal in één keer door. Daar is Ağadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornyi met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bochenek trapt de bal weg. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Łukawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ağadan rent richting de bal. Łukawski met een sublieme pass. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei schiet op doel. Bochenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Forastieri de bal. Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft de bal voor. Ağadan probeert de bal met de borst te controleren. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Forastieri heeft problemen om de bal te vangen. Forastieri geeft een lange en hoge pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 4:0

77e minuut.
Jadczuk is nu in balbezit. Tornyi onderschept slim de pass. Tornyi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Forastieri geeft de bal voor. Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornyi passt de bal in één keer door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 21%, Zagłębie Pieszyce 79%.
KS Zagożdżonka - Zagłębie Pieszyce 5:0