Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner MKS Łucznik Strzelce Krajeński
Korner 1 Tactiek new
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Fizedean kopt de bal weg. Borsuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šuhajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dimitrijević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pałyga komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean speelt de bal door. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pertini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Ţiclău rent richting de bal. Gorgolewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorgolewski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola met een sublieme pass. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean geeft de bal voor. Ţiclău springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brene passt de bal met de wreef. Daar is Ţiclău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuhajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Major heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal in één keer door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Królicki onderschept slim de pass. Królicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Major de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Borsuk passt de bal in één keer door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 2:0

25e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Pertini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 3:0

26e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău passt de bal met de wreef. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brene rent richting de bal. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean passt de bal in één keer door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ponomariov kopt de bal weg. Królicki controleert de bal met de borst. Królicki passt de bal met de wreef. Daar is Fizedean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chondrokoukis passt de bal zonder na te denken. Iftodi rent richting de bal. Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ampola zal de hoekschop nemen. Ţiclău springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Iftodi met een snelle inworp. Królicki rent richting de bal. Królicki speelt de bal door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel. Pertini bokst de bal weg.

36e minuut.
Chondrokoukis heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk met een sublieme pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Królicki passt de bal zonder na te denken. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Borsuk rent richting de bal. Borsuk schiet op doel. Pertini bokst de bal weg.

41e minuut.
Gorgolewski met een sublieme pass. Trolesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolesi geeft een hoge lob. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk speelt de bal door. Klungelig pakt Fizedean de bal. Fizedean schiet op doel. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Królicki met een snelle inworp. Majewski rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk geeft een lange en hoge pass. Pertini bokst de bal weg. Ţiclău is nu in balbezit. Major legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţiclău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pertini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:0

45e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Borsuk met een sublieme pass. Šuhajda is nu in balbezit. Fizedean geeft een hoge lob. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 23%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 77%.
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 4:0

48e minuut.
Królicki onderschept slim de pass. Królicki speelt de bal door. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 5:0

56e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major geeft de bal voor. Królicki kopt de bal weg. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft de bal voor. Pertini bokst de bal weg. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 6:0

71e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Borsuk speelt de bal door. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău schiet op doel. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki passt de bal in één keer door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 7:0

77e minuut.
Ţiclău geeft een hoge lob. Fizedean kopt de bal weg. Borsuk probeert de bal aan de voet te houden. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pertini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 8:0

78e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Fizedean speelt de bal door. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 9:0

79e minuut.
Fizedean passt de bal met de wreef. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău passt de bal met de wreef. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Majewski rent richting de bal. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk speelt de bal door. Klungelig pakt Fizedean de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gorgolewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal in één keer door. Major onderschept slim de pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fizedean probeert de bal met de borst te controleren. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 23%, MKS Łucznik Strzelce Krajeński 77%.
FC Korner - MKS Łucznik Strzelce Krajeński 9:0