Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński FC Korner
new Tactiek Korner 1
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Pertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Šuhajda verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău speelt de bal door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ţiclău kopt de bal weg. Klungelig pakt Major de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel. Pertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - FC Korner 0:1

17e minuut.
Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski onderschept slim de pass. Majewski passt de bal in één keer door. Ravousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šuhajda verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki onderschept slim de pass. Królicki passt de bal zonder na te denken. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trolesi is nu in balbezit. Trolesi geeft de bal voor. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Šuhajda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuhajda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţiclău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Królicki is nu in balbezit. Królicki schiet op doel. Pertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 70%, FC Korner 30%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - FC Korner 0:1

46e minuut.
Majewski is nu in balbezit. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk passt de bal in één keer door. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Major rent richting de bal. Major geeft de bal voor. Ponomariov is nu in balbezit. Ravousis rent richting de bal. Ravousis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Brene maakt een afschuwelijke overtreding. Fizedean raakt geblesseerd tijdens het duel. Gürses met een snel genomen vrije trap. Šuhajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ţiclău zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ţiclău naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Major. Fizedean raakt geblesseerd tijdens het duel. Gürses zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Iftodi passt de bal in één keer door. Gürses is nu in balbezit. Gürses met een sublieme pass. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
Majewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iftodi met de inworp. Królicki geeft een lange en hoge pass. Šuhajda kopt de bal weg. Pertini bokst de bal weg.

78e minuut.
Ponomariov probeert naar een medespeler te passen. Adam probeert naar een medespeler te passen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ampola passt de bal zonder na te denken. Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Borsuk met een sublieme pass. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Pertini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ampola zal de hoekschop nemen. Fizedean springt en kopt de bal. Pertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ponomariov controleert de bal met de borst. Iftodi met een sublieme pass. Klungelig pakt Stępiuk de bal. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeński 80%, FC Korner 20%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeński - FC Korner 0:1